Interaktivní displeje Optoma

Zažijte plnou interaktivitu s dotykovým displejem Optoma

fhg

Interaktivní dotykové displeje (IFPD) Optoma, jež se mohou pochlubit 4K UHD rozlišením s možností až 20-ti bodového multi-dotykového ovládání, naleznou uplatnění ve školství i korporátní sféře. Displeje jsou k dispozici ve velikostech 65, 75 a 86 palců.
Všechny modely jsou osazeny nerozbitným sklem s povrchovou úpravou zamezující odleskům, filtrem modrého světla (s certifikací TUV) a širokými pozorovacími úhly.

uz

Menší namáhání očí

Interaktivní displeje Optoma jsou vybaveny filtrem modrého světla s certifikací předního nezávislého zkušebního ústavu TÜV Rheinland. Certifikát potvrzuje, že produkty společnosti Optoma negenerují žádné nebezpečné UV záření. A tím pádem vyzařují absolutní minimum modrého světla (které způsobuje namáhání a únavu očí).

 Snadná správa souborů

Díky inovativním funkcím a intuitivnímu rozhraní umožňují displeje Optoma uživatelům snadno spravovat soubory a složky. Tito uživatelé mají také přístup ke cloudovým úložištím, kde mohou vkládat, procházet, vytvářet, přejmenovávat, kopírovat, přesouvat a mazat soubory.

111

Duální režim aplikací

Na displejích si můžete zobrazit dvě aplikace současně. Díky tomu lze snadno zkopírovat a vložit text z jedné aplikace do druhé nebo sledovat video a zároveň skenovat dokumenty Office, aniž byste potřebovali OPS.

222

Realistický pocit při psaní

Displeje řady 5 jsou dodávány s perem s dvojitým hrotem, které umožňuje pomocí jednoduchého gesta otočení pera měnit barvy a tloušťku psané či kreslené čáry. Vzduchová mezera pouhý 1mm zajišťuje historicky nejrealističtější pocit při práci s perem a rovněž i prstem.

quick-launch-pen-man

Zrcadlete obsah svého zařízení

Kromě bezdrátového sdílení je k dispozici řada možností připojení, včetně 3x HDMI, 1x VGA a slotu OPS pro vyšší flexibilitu. Dále je k dispozici výstup HDMI out pro připojení dalších externích zobrazovacích zařízení.

333

Připojení webkamery

Nabídka interaktivních displejů Creative Touch společnosti Optoma se dokonale hodí ke stále se měnícím potřebám v oblasti vzdělávání a podnikání. K systému můžete připojit prakticky jakoukoli webkameru a spolupracovat s ostatními na dálku. V kombinaci se softwarem Optoma získáte dokonalý nástroj pro spolupráci a komunikaci.

dalka

 

 Vytvářejte a propojujte se s Creative Board ve školství

Kreativní sdílení je jednoduché s nástroji které pomáhají usnadnit spolupráci ve třídě. Speciálně navržená aplikace Creative Board umožňuje spolupráci a spojení v jakékoliv třídě, díky tomu, můžete pracovat najednou ve stejném čase z jiného místa.

creative-board-girl

 

Pokud Vás zaujal produkt z naší nabídky, nebo potřebujete s výběrem poradit, neváhejte nás kontaktovat. Naši klienti jsou neustále ve středu našeho zájmu a jsme jim vždy připraveni navrhnout úspěšné řešení. 

Přejeme Vám příjemný den a těšíme se na budoucí spolupráci.
tým  VISUALWAY.cz

visualway