Úspěšné řešení pro firmy

Úspěšné řešení pro firmy

V podnikání jsou produktivita a efektivita klíčem k úspěchu. Zobrazovací řešení našich projektorů mění zažité zvyklosti firemních prezentací, protože zajišťují efektivní a produktivní jednání ve všech pracovních prostředích. Volbou správné velikosti projekční plochy pro danou místnost můžete zvýšit zapojení publika. Připojením několika projektorů můžete navíc vytvořit jeden velký souvislý obraz. A s našimi mobilními projektory se nemusíte omezovat na jednu místnost, jedno konferenční centrum či jedno uspořádání. 

csimage3

Lehce přenosné videokonference

Mobilní systém ConferenceCam, lehce vezmete sebou, je vhodný pro malé skupiny až šesti osob, disponuje 90° diagonálním zorným polem s funkcemi digitálního otáčení a mechanického naklápění, 4x digitálním zoomem a dokonale ostrým rozlišením. Ideální přenositelnost a mobilita. Reproduktory součástí videokonference. Ovládání notebookem nebo bezdrátovou klávesnicí. Dálkový ovladač s možností usazení do doku s dosahem 3m (10')pro funkce kamer.

Komunikace pro menší týmy.

Systém MeetUp je perfektní řešení pro menší prostory díky ultra širokému zornému poli. S přední kamerou Conference Cam MEET s 120° zorným polem zabírajícím celou místnost bude každé místo u stolu dobře vidět. Systém je opatřen integrovanými reproduktory s vynikající citlivostí mluveného slova. Ovládání videokonference počítačem bezdrátovou klávesnicí nebo notebookem. Kamera s obrazovkou na designovém pojízdném stojanu nebo nástěnném držáku ovládaná pomocí RF dálkového ovladače.

Větší zasedačka

Logitech GROUP, plnohodnotný videokonferenční systém pro střední konferenční místnosti, ovládaní z centrální jednotky na stole promění libovolnou jednací místnost na místo pro konání videokonference. Technická vylepšení umožňují vyniknout obrazu plně otočné 260° kamery s dokonale ostrým rozlišením. Ovládání počítačem bezdrátovou klávesnicí nebo notebookem. Dotykový displej Optoma, zajistí plnou digitální konektivitu včetně snadného bezdrátového připojení k notebooku, mobilnímu telefonu či tabletu. Přečtěte si tento článek,  máte zájem dozvědět se více o dotykových displejích Optoma.

Sofistikované videokonferenční řešení

Řešení pro plnohodnotnou konferenční místnost ovládanou dotykovým panelem s možností rezervačního systému napojeného na firemní kalendář. Sestava
Logitech TAP zahrnuje: ovládání dotykovým ovladačem Logitech Tap otočnou kameru s citlivými mikrofony, reproduktory a mini PC. Certifikováno pro platformy Google Meet, Microsoft Teams a Zoom. Spojením s 4K UHD obrazovkou Optoma si naplno užijete interaktivní zážitek. Multi-dotykový displej Optoma nalezne všestranné uplatnění v korporátní sféře či v sektoru vzdělávání. K dispozici ve velikostech 65”, 75”’ a 86”.

Pokud Vás zaujal produkt z naší nabídky, nebo potřebujete s výběrem poradit, neváhejte nás kontaktovat. Naši klienti jsou neustále ve středu našeho zájmu a jsme jim vždy připraveni navrhnout úspěšné řešení. 

Přejeme Vám příjemný den a těšíme se na budoucí spolupráci.
tým  VISUALWAY.cz

visualway