Pronájem techniky od VISUALWAY

Ekonomicky výhodná možnost jak dodat Vašemu eventu nový rozměr

Zajišťujete prezentaci firmy na veletrhu, konferenci nebo krátkodobý seminář, školení pro zaměstnance nebo si chcete vychutnat fotbalový zápas s přáteli? Máme pro Vás připraveno řešení i v případě, že se Vám nevyplatí investice do nákupu projekční techniky.

P1070707

Při plánování událostí, ať už jde o profesionální eventy či osobní oslavy, je důležité mít k dispozici vhodnou techniku, která přidává akci nezbytný rozměr. Náš tým specializující se na pronájem techniky, nabízí kvalitní a moderní projekční zařízení, pečlivé a profesionální poradenství pro uspokojení potřeb jak profesionálů, tak i jednotlivých uživatelů. 

Profesionální eventy

Profesionální eventy, jako jsou konference, prezentace, firemní setkání a veřejné přednášky, vyžadují prvotřídní techniku, která zajišťuje jasný a poutavý obraz. Kromě firemních akcí jsme také schopni zajistit technické vybavení pro koncerty, společenské akce a přednášky. Pronájem techniky od nás je skvělou volbou pro ty, kteří si cení kvality, spolehlivosti a pečlivého servisu.

DSC_0881

Společnost Visualway vám poskytne kvalitní a moderní techniku, která splní vaše potřeby a zároveň přispěje k vytvoření nezapomenutelné atmosféry. Projektor umožňuje promítání prezentací, videí a obrázků ve vysokém rozlišení, čímž zaručuje, že informace budou předány s maximální účinností. Díky svému výkonu a flexibilitě je projektor ideálním nástrojem pro prezentaci vašich myšlenek a nápadů před širokým publikem.

DSC_0560

 Osobní akce

Naše nabídka pronájmu techniky je vhodná nejen pro profesionální účely, ale také při pořádání osobních eventů. Máme vybavení pro Vaše potřeby, ať už chystáte rodinnou oslavu, zahradní párty, svatbu, večírek či filmový maraton s přáteli.

61f096b0-b1e0-473b-b740-b9da9b827877

Využití projektoru a venkovního plátna při pořádání osobních akcí může přinést novou dimenzi zábavy. Promítání rodinných fotografií, nostalgických videí nebo dokonce sledování oblíbeného filmu pod širým nebem na zahradě vytváří nezapomenutelné zážitky a spojuje lidi kolem společného zájmu.

backyardmovietheaterideas_0452829001452509229

 Výhody pronájmu techniky od Visualway

V naší půjčovně  naleznete široký výběr techniky od 20 typu video-data projektorů, videokonferenčních setů, mnoha modelů projekčních ploch, PC techniky, audio-video techniky až po plazmové displaye či ozvučovací aparatury. Díky tomuto technickému zázemí, které pravidelně obměňujeme novou špičkovou technikou, Vám prezentaci dokážeme "ušít na míru" přímo dle Vašich specifických potřeb. V ceně pronájmu je již zahrnuta základní instalace a odzkoušení, při náročnějších akcích jsme připraveni poskytnout technický personál pro obsluhu zařízení či zajistit hostesky. Na veškeré naše služby jsme schopni nabídnout velmi příznivé ceny při zachování jejich vynikající kvality. Pronajmutí techniky má několik výhod:

  1. Finanční úspora: Pronájem techniky je často ekonomičtější než její nákup, zejména pokud potřebujete zařízení jen na omezenou dobu.

  2. Profesionální poradenství: Visualway disponuje týmem odborníků, kteří vám mohou pomoci s výběrem správné techniky pro váš konkrétní event. Tímto způsobem získáte optimální výkon a zabezpečení, aniž byste museli sami vlastnit a spravovat techniku.

  3. Aktualizovaná technologie: Pronajímáním techniky od společnosti Visualway máte přístup k nejnovějším inovacím a technologickým trendům. Nemusíte se starat o zastaralé zařízení, protože Visualway se pravidelně stará o modernizaci svojí nabídky.

    P1070638

Naši klienti jsou neustále ve středu našeho zájmu a jsme jim vždy připraveni navrhnout úspěšné řešení. HOT-line asistence - 24 hodin denně, 7 dní v týdnu Vám poskytneme radu nebo pomoc na čísle 777 POINT 1 (777 76468 1)  Děkujeme za Váš čas, který věnujete našim materiálům při výběru techniky. Přejeme Vám příjemný den a těšíme se na budoucí spolupráci.

tým VISUALWAY

visualway