Komunikace na dálku

Rozbalte to kdekoliv

Prodáváme, pronajímáme a instalujeme videokonferenční sety i jednotlivé komponenty vhodné pro optimální řešení videokonference ve vaší místnosti, zasedačce nebo učebně. Obsahují obrazovku, designový stojan, kameru, repro, ovládání případně jen kameru.

antiglare-business

Zvažujete, které řešení je pro Vás to pravé?

Rádi Vám poradíme, připravíme konkrétní úspěšné řešení právě pro Vaše prostory. Vyžádejte si řešení na míru. Náš odborný tým techniků vám poskytne pečlivý servis na špičkové technické úrovni. Instalace na klíč včetně oživení systémů, konfigurace a nastavení. Podpora pro dobu zapůjčení a možnost otestování produktů v naší videokonferenční místnosti.

TAP Large pronájem vlastní videokonferenční místnosti v centru Prahy

Plně vybavená konferenční místnost s 86" interaktivní obrazovkou, ovládaná dotykovým panelem napojeným na firemní kalendář. Systém TAP zahrnuje vše potřebné-minipočítač PC, systém Logitech ConferenceCam s technologiemi, RightSense, a ovládání dotykovým ovladačem Logitech Tap. Tap lze připojit prostřednictvím USB jako další displej pro podporované operačními systémy, včetně Windows 10 a Chrome OS.

Komunikace pro jednotlivce 

Pro zlepšení spolupráce a komunikace uvnitř firmy i se svými spolupracovníky z domova. Zrychlete výměnu informací, spolupracujte online a šetřete čas i peníze. Lepší obraz a zvuk. Místo notebooku monitor nebo TV obrazovka. Home office ve velkém formátu.

Komunikace se studenty

Jednoduché konferenční připojení s dokonalou čistotou obrazu se spolehlivým zvukem bez výpadků, ostřením autofocus a 78° zorným polem. Vhodné pro malé skupiny i učebny. Manuální ovládání kamery. Možnost streamování meetingu nebo výuky. Ovládání notebookem nebo bezdrátovou klávesnicí. Pevné umístění kamery na obrazovce nebo na stativu. 

 

Pokud Vás zaujal produkt z naší nabídky, nebo potřebujete s výběrem poradit, neváhejte nás kontaktovat. Naši klienti jsou neustále ve středu našeho zájmu a jsme jim vždy připraveni navrhnout úspěšné řešení. 

Přejeme Vám příjemný den a těšíme se na budoucí spolupráci.
tým  VISUALWAY.cz

visualway